ERP järjestelmätoimitukset

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu kaikenlaisille yrityksille

Edustamamme ja omassa toiminnassamme käyttämämme Lemonsoft pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa. Voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä. Lemonsoftia voit käyttää ajasta ja paikasta riippumatta työasemalla, selaimella tai mobiilisti. Meille voit ulkoistaa halutessasi vaikka koko taloushallinnon.

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) »

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä  pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa. Voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä. Voit käyttää ohjelmia työasemalla, selaimella tai mobiilisti.

Liiketoimintatiedon hallinta (BI) »

Lemonsoftin mukana saat valmiiksi mietityn liiketoimintatiedon hallintaratkaisun. Saat käyttöösi yli 1000 vakioraporttia ja lomaketta, joita voit joko muokata itse tai tilata haluamasi muutokset. Voit laajentaa vakioraportointia LemonBI:n  avulla.

Pilvipohjainen tiedonhallinta »

LemonFiles  on pilvipohjainen tiedonhallintaratkaisu. Ratkaisun avulla hallitsen organisaatiossasi olevia tiedostoja niiden sisällön ja merkityksen avulla.

Rajapinta (API) »

Lemonsoft on avoin ohjelmisto. Palvelurajapinnan (API) avulla voit liittää kokonaisratkaisuun kolmannen osapuolen tekemiä ratkaisuja. LemonHub  sisältää valmiiksi tuotteistetut rajapinnat valikoiduille ratkaisuille.

Palvelut »

Tarjoamme Lemonsoft-ratkaisullesi käyttöönoton tuen ja toimivat tukipalvelut. Lemonsoft puolestaan tarjoaa markkinoiden parhaan alustaratkaisun  heidän omasta konesalistaan. Meille ja Lemonsoftille on tärkeää, että alustapalvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja mukautuu tarpeisiisi.

Sujuva käyttöönotto »

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto on aina projekti. Teet sen kanssamme sujuvasti ja joustavasti. 

Ohjelmakartasto