Palvelut

SFG Financen palvelut on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ulkoistamalla taloushallinnon joko osittain tai kokonaan. Tarjoamme myös ohjelmistoratkaisuita toiminnanohjaukseen kokonaisratkaisuna tai tarpeellisin osin, sinun toimintaasi parhaiten soveltuvalla tavalla. Kauttamme järjestyvät myös rahoitus- ja maksuvälityspalvelut ja kehitämme raportointiratkaisua mahdollistamaan tiedolla johtaminen yksinkertaisesti, tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Henkilökuntamme pitkäaikaisiin kokemuksiin perustuen SFG Financessa on kehitetty toimintatapa, jossa talouden ja verotuksen ajankohtaisin tieto yhdistettynä taloushallinnon uusimpaan sähköiseen tekniikkaan mahdollistaa reaaliaikaisen palvelun. Palvelumallissamme reaaliaikaisuus tarkoittaa paitsi ymmärrettävää ja neuvovaa taloushallintoa myös sitä, että sinulla on mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti yrityksesi talouden tilaa ja suuntausta taloushallinnon näkökulmasta.

Vasemman valikon takana kuvatut palvelu- ja ohjelmistokokonaisuutemme mahdollistavat mm. kassa-, laskutus-, varasto- ja toiminnanohjausjärjestelmien integroinnin. Integroinneilla saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä ja pystytään toimimaan ympäristöä säästävästi. Rahoitus- ja maksuvälityspalveluidemme avulla nopeutat saataviesi tuloutusta ja vapautat pääomia. Raportointiratkaisumme tuo olennaisen tiedon saatavillesi yhdellä silmäyksellä.